Ügyfélszolgálat

Központ:
+3670/618-6206

e-mail:
info@vitx.hu

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Vásárlási információk

Áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet. A bal oldali menüben a termék nevére kattintva hozzáférhet leírásokhoz és mellékelt képekhez. Ugyanitt kaphat információt a termékek árairól is. A nyitó oldalra bármikor visszajuthat a Főoldal fülre kattintva.


Regisztráció és vásárlás


Regisztrációra a Főoldalon, a Belépés menüpont alatt van lehetőség. Belépés után rendelhet, valamint véleményt írhat termékeinkről. Mindehhez csupán egy létező e-mail címre és egy szabadon választható jelszóra van szükség. Amennyiben elfelejtette jelszavát, írja be az e-mail címét, és az Elfelejtett jelszó szövegre kattintva e-mailben elküldjük Önnek a jelszót.

A vásárláshoz nem feltétlenül kell regisztrálnia magát az oldalon. Elég csupán a termékeket kiválasztani, a Kosárba funkcióval kezdeményezni a vásárlást, majd a Pénztárban adatait megadva leadhatja a rendelést. Néhány termék neve mellett további választási lehetőségek találhatók. ( íz, illat ) Kérjük ezek közül mindig az Önnek megfelelőt válassza ki! Minden termék árát bruttó áron, azaz ÁFÁ-val együtt tüntetünk fel.

Kosár tartalma

Kosár tartalma fül mindig megjelenik, miután árut rakott bele. Hibás adatbevitel esetén lehetőség van a kosárból terméket törölni, vagy a teljes kosártartalmat üríteni. Minden esetben a shop újraszámolja a megrendelni kívánt termékek árát! A kosár tartalma oldalról kell elküldenie megrendelését, mely mindaddig nem kerül feldolgozásra, míg a pénztár gombra kattintva nem kezdeményezi. A megrendelés elküldése előtt lehetősége van személyes adatainak megváltoztatására. Amennyiben elküldi megrendelését, az a webáruház és Ön között írásos szerződésnek minősül. A rendelés leadásáról Önt e-mailben tájékoztatjuk. A visszaigazolást a megrendelés leadását követő pár percen belül elküldjük az Ön által megadott e-mail címre. Ha a megadott e-Mail címre nem kap megerősítő e-Mail-t, tájékoztasson minket erről, mivel valószínű, hogy rendelését a rendszerünk valamilyen okból nem rögzítette! A visszaélések elkerülése végett minden leadott megrendelést a megadott telefonszámon visszaellenőrzünk, ezért ha nincs a rendelésben telefonszám megadva vagy nem tudjuk a megrendelőt elérni, a megrendelést semmisnek tekintjük.

A fogyasztói elállás joga


A megrendelt terméket általában 3-4 napon belül, de legkésőbb 30 napon belül fel kell adnunk az Ön számára. Mivel az Internetes vásárlás során nincs lehetőség a termék tüzetes vizsgálatára ezért a távollevők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet általános objektív elállási jogot biztosít az Ön számára melyet érvényesen mi nem zárhatunk ki. A fogyasztó ugyanis az áru kézhezvételétől vagy szolgáltatás megrendelése esetén a szerződés megkötésétől (a szolgáltató visszaigazolása) 14 munkanapon belül indoklási kötelezettség nélkül elállhat a szerződéstől, az áru visszaszolgáltatása mellett. Ekkor Önt csupán a visszaküldés költségei terhelik. Az elállási jog gyakorlás feltétele, hogy a termék ne legyen sérült és felbontott.

Tájékoztatás

Személyi adatainak megadása és a "megrendelés" elküldése adásvételi szerződés megkötésére irányuló ajánlatnak minősül. A szerződési ajánlatnak a VitaWell Europe Kft. általi elfogadása pedig jogilag érvényes és bírósági úton kikényszeríthető adásvételi szerződést hoz létre a megrendelés során megjelölt személy és a VitaWell Europe Kft. között, a megrendelt termékek vonatkozásában. Erre figyelemmel a megrendelés visszaigazolását követően a VitaWell Europe Kft. jogszerűen tarthat igényt költségei megtérítésére abban az esetben is, ha a címzett az utánvét-küldemény átvételét megtagadta.

Tájékoztatjuk arról is, hogy mások személyes adatainak jogellenes felhasználása bűncselekmény. Ezért ha a címzett a megrendelt terméket arra hivatkozással küldi vissza, hogy személyes adataival mások visszaéltek, a VitaWell Europe Kft. ezt a nyomozó szerveknek bejelentheti.


Tájékoztatjuk, hogy megrendelésével elfogadja az oldal felhasználási feltételeit, mely ezennel kimondja, hogy a megrendelések esetén Ön automatikus feliratkozik a VitaWell Europe Kft. értékes és ingyenes havi 1-2 db. szépségápolási és egészség tippek hírlevelére. Amennyiben nem kíván élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, az oldalon belül vagy a küldött hírlevélben bármikor leiratkozhat róla!

Tájékoztatjuk, hogy a "megrendelés" elküldése egyben annak elismerését is jelenti, hogy a "tájékoztató"-ban írottakat elolvasta és megértette.

Mindezek ismeretében tett megrendelését köszönjük.

VitaWell Europe Kft.

Jó böngészést és kellemes vásárlást kívánunk!