Adatvédelmi nyilatkozat

A VITX PRODUCTION KFT.  WEBHELYEINEK HASZNÁLATI FELTÉTELEI ÉS JOGI KORLÁTOZÁSOK

FIGYELEM: A WEBHELY HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET. A WEBHELY HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET. A WEBHELY HASZNÁLATA A FELTÉTELEK ELFOGADÁSÁT JELENTI. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET.

 

A webhely használata

A VitX Production Kft. az ezen a webhelyen ("Webhely") található bármely információ, tájékoztató anyag, szoftver stb. (a továbbiakban együttesen: “anyagok”) kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön a Weboldalon elhelyezett eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Jelen Webhelyen található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi céllal felhasználni. Ezen anyagok más webhelyeken, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A Webhelyen található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.


Jogi nyilatkozat

A VitX Production Kft. saját termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg, és ezeket a szerződéseket semmilyen, a jelen Webhelyen található anyag nem befolyásolja.  A VitX Production Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen Webhelyen található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.


Felhasználói közzétételek

A VitX Production Kft. nem kíván bizalmas vagy a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt álló adatokat, anyagokat, információkat, vagy egyéb közleményeket szerezni Öntől a Webhelyen keresztül. Az Ön által a jelen Webhelyre átvitt vagy küldött adatok, anyagok, információk, vagy egyéb közlemények (“Közlemények“) nem tekintendők sem bizalmasnak, sem a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt állónak. A VitX Production Kft. ezen Közleményekkel kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállal. A VitX Production Kft.  a Közleményeket és minden azokban megjelenő adatot, képet, hangot, szöveget és egyéb elemet bármely kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célra szabadon másolhatja, közzéteheti, terjesztheti, átírhatja, illetve egyéb módon, szabadon felhasználhatja. Amennyiben Ön olyan információt közöl, amellyel az Ön személye azonosítható, azokat a VitX Production Kft. Adatvédelmi Nyilatkozatának megfelelően kezeli. Tilos bármely jogellenes, fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, közszeméremsértő, pornográf vagy egyéb módon jogszabályba, vagy jó erkölcsbe ütköző anyagnak a jelen Webhelyre történő elküldése vagy átvitele.

 

Társalgók és más felhasználói fórumok

A VitX Production Kft. jogosult, de nem köteles a Webhely olyan részeit, valamint az azokon található szövegek tartalmát ellenőrizni vagy átvizsgálni, ahova a felhasználók eljuttatják Közleményeiket, vagy ahol a felhasználók kizárólag egymással érintkeznek, ideértve, de nem kizárva a társalgókat, a hirdetőtáblákat és egyéb felhasználói fórumokat. A VitX Production Kft. ezen Közlemények tartalmával kapcsolatosan semmiféle, sem szerzői jogi, sem egyéb felelősséget nem vállal. A VitX Production Kft. fenntartja a jogot, hogy a Webhelyről eltávolítsa a saját értelmezése szerint fenyegető, rágalmazó, közszeméremsértő vagy egyéb módon jogszabályba vagy jó erkölcsbe ütköző szövegeket.

Hivatkozások más webhelyekre

A jelen Webhelyről más webhelyekre való csatlakozás lehetőségének célja kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Amikor Ön másik webhelyre csatlakozik, a jelen Webhelyet el fogja hagyni. A VitX Production Kft. ezen kapcsolódó webhelyek egyikét sem ellenőrzi, és kizárja a felelősségét ezen webhelyekért vagy ezek tartalmáért. A jelen Webhelyhez kapcsolódó valamennyi más webhelyre való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.


Hivatkozások erre a Webhelyre

Elhelyezhet más webhelyekre olyan hivatkozásokat, amelyek erre a Webhelyre mutatnak, feltéve, hogy Ön betartja az Irányelvek a VitX Production Kft. Webhelyek hivatkozásához című szabályzat és az összes vonatkozó jogszabály előírásait.

Megjegyzés: Bárki aki a VitX Production Kft. webhelyére linkel meg kell hogy feleljen az arra irányuló elveknek.

Használhat a VitX Production Kft. webhelyére mutató hivatkozást, de nem másolhatja a VitX Production Kft. webhelyének tartalmát. Nem készíthet böngészőt vagy keretrendszert a VitX Production Kft. webhely tartalma köré. Nem sugallhatja, hogy a VitX Production Kft. helyesli a webhelyet vagy az ott bemutatott termékeket. Nem mutathatja be valótlanul a VitX Production Kft-vel való kapcsolatát. Nem tehet közzé valótlan információt a VitX Production Kft.  termékeiről vagy szolgáltatásairól. Nem használhatja a VitX logót a VitX Production Kft.  engedélye nélkül.

Nem tartalmazhat ízléstelennek, sértőnek vagy vitatottnak értelmezhető tartalmat, és csak olyan tartalommal rendelkezhet, amely minden életkorcsoportnak megfelel.