Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Termék garancia

Webáruházunk működését bizonytalan ideig beszüntettük! Megértését köszönjük!

A termékeink nagy részben növényi eredetűek és nem tartalmaznak vényköteles összetevőket, de ezen kívül tartalmazhatnak vitaminokat és ásványi anyagokat is! Amennyiben, ha valamely növényi összetevőre allergiás, akkor a készítményt ne alkalmazza.

Ha a termék szedése közben derül ki az allergia, kérjük hagyja abba a termék szedését és keresse fel házi orvosát!  Konzultáljon orvosával, ha gyógyszereket is szed.  A termék várt hatásának ideje és mértéke szervezettől függ, és egyénenként eltérő lehet! A kedvező és eredményes hatás érdekében termékeink kúraszerű alkalmazása ajánlott. (min. 3 hónap, max 6 hónap) A felhasználási javaslatban megadott napi mennyiséget kérjük ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Pénz visszafizetési garancia étrend-kiegészítőkre:
 Mindazonáltal, hogy termékeink hatékonyságáról meg vagyunk győződve vállaljuk, hogy amennyiben több terméket vásárol és a termék alkalmazása során, Ön bármilyen okból nincs megelégedve a termékünk hatékonyságával, a még fel nem bontott és sértetlen terméket az átvételtől számított 90 napon belül az eredeti ár 100%-án visszavásároljuk, amennyiben visszaküldés előtt ügyfélszolgálatunkkal egyeztetett.


Előfordulhat, hogy az internetes webáruházunkból megrendelt termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Ez esetben a vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (XX.2.) Kormányrendelet szerint, mely alapján a fogyasztó a termék visszaküldése után visszakapja a teljes vételárat. Ez esetben is kérjük, hogy a termék visszaküldése előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal! A visszaküldött termék, csomag visszajuttatásának költségeit minden esetben a vásárlónak kell állnia.


Ellálási jogról bővebb tájékoztatást az alábbi linkre kattintva olvashat:

http://www.vitx.hu/altalanos_szerzodesi_feltetelek.html