Ügyfélszolgálat

Központ:
+3670/618-6206

e-mail:
info@vitx.hu

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Termék garancia

Termékeink az Európai Unió több országából is, mint pl. Németország, Spanyolország, Hollandiából származnak. Gyártóink rendelkeznek az EU valamennyi tagállamára érvényes, a törvényi előírásoknak megfelelő forgalmazási engedéllyel. Nagyon sok vevői visszaigazolás igazolja termékeink hatékonyságát, melyben megköszönik nekünk, hogy ezekhez a termékekhez hozzájuttattuk őket és beszámolnak a velük elért eredményekről.

A termékeink nagy részben növényi eredetűek és nem tartalmaznak vényköteles összetevőket, de ezen kívül tartalmazhatnak vitaminokat és ásványi anyagokat is! Amennyiben, ha valamely növényi összetevőre allergiás, akkor a készítményt ne alkalmazza.

Ha a termék szedése közben derül ki az allergia, kérjük hagyja abba a termék szedését és keresse fel házi orvosát!  Konzultáljon orvosával, ha gyógyszereket is szed.  A termék várt hatásának ideje és mértéke szervezettől függ, és egyénenként eltérő lehet! A kedvező és eredményes hatás érdekében termékeink kúraszerű alkalmazása ajánlott. (min. 3 hónap, max 6 hónap) A felhasználási javaslatban megadott napi mennyiséget kérjük ne lépje túl! 

A vitx.hu weboldalon található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén. A táplálék-kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott, változatos étrend helyett alkalmazni őket. A weboldalunkon található termékek hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak. A termékleírás csupán feltételezi, és nem kijelenti a termékek hatását.

Pénz visszafizetési garancia étrend-kiegészítőkre: Mindazonáltal, hogy termékeink hatékonyságáról meg vagyunk győződve vállaljuk, hogy amennyiben egy termékből több dobozzal vásárol és a termék alkalmazása során, Ön bármilyen okból nincs megelégedve a termékünk hatékonyságával, úgy a még fel nem bontott és sértetlen dobozt az átvételtől számított 90 napon belül az eredeti ár 100%-án visszavásároljuk, amennyiben visszaküldés előtt ügyfélszolgálatunkkal egyeztetett.

Csere garancia kozmetikai készülékekre: a kozmetikai gépekre (mellnövelő gép, pénisznyujtó készülék) vonatkozó csere garancia időtartama, a megvásárlástól számított egy év. Reklamáció esetén szükség van a számlára, mellyel igazolni szükséges a vásárlást, és annak időpontját. Bárminemű készülék meghibásodás vagy hiányzó alkatrész esetén térítésmentesen pótoljuk, vagy cseréljük azt a garancia időtartama alatt, de hiéginiai okok miatt a termék visszavásárlására nincs lehetőségünk. Mindenképpen kérjük a gép rendeltetésszerű használatát!

100 % visszafizetési garancia vitx.jpgElőfordulhat, hogy az internetes webáruházunkból megrendelt termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Ez esetben a vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint, mely alapján a fogyasztó a termék visszaküldése után visszakapja a teljes vételárat. Ez esetben is kérjük, hogy a termék visszaküldése előtt egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal! A visszaküldött termék visszajuttatásának posta költségét minden esetben a vásárlónak kell állnia.