Szállítási tudnivalók

A megrendelt csomagokat alapesetben a GLS futárszolgálat, vagy kérés esetén az MPL futárszolgálat juttatja el Önökhöz, utánvétes küldeményként munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás!

Ha a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy a telefonszámával, melyen Ön felveheti vele a kapcsolatot és megbeszélhetnek egy újabb szállítási napot. A csomagokat a GLS futárszolgálat 5 munkanapon keresztül, míg az MPL futárszolgálat 10 munkanapon keresztül tárolja. Amennyiben ez idő alatt meghiúsul a csomag átvétele, abban az esetben a futár az utolsó munkanapon még egyszer megkísérli a kiszállítást.


Szállítási határidők


Magyarországon belül 95%-ban raktárkészletről: 1-2 munkanap
Egyéb esetben, pl. készlethiány: maximum 1-2 hét

Külföldi országokba történő szállítás akár 2-6 napig is terjedhet.

A megrendelőt minden esetben telefonon vagy e-mailen értesítjük, hogy a szállítás mikorra várható, valamint a szállítási adatokat is egyeztetjük. Addig nem áll módunkban kiküldeni a megrendelést, amíg a telefonos egyeztetés meg nem történt. Ezért kérjük, minden esetben érvényes telefonszámot és e-mail címet adjon meg, melyen Ön napközben elérhető!


Szállítási költségek Magyarországon belül

GLS futárszolgálattal és MPL futárszolgálattal:

16 000,- Ft. összeghatárig: 1290,-Ft. a szállítási költség.
16 000,- Ft. összeghatár felett a szállítási költség ingyenes.

Szállítási költségek - Külföld

Külföldre a szállítási költség 4000 Ft-tól 9000 Ft-ig is alakulhat. Bővebb információért kolleganőnk elérhetősége: info(kukac)vitx.hu, vagy 0670/6186206.