Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Vakítóan fehér fogakra vágysz? Mosolyogj bátran!

Szeretnél Te is vakítóan fehér fogakat, ám több fogfehérítéssel is foglalkozó fogászat honlapját átböngészted, azonban elég drága ajánlatokkal szembesültél, ráadásul akár egy hónapot is várnod kellett volna?

Nos, mindezt elkerülheted, ha tovább olvasod cikkünket, ugyanis adunk pár fogfehérítő tippet ahhoz, hogy a fogfehérítés otthon, természetes úton valósulhasson meg számodra is!


Elszíneződött fogaid miatt félsz felszabadultan viselkedni, mosolyogni társaságban, ami már nagyon zavar? Képtelen vagy lemondani a dohányzásról vagy a kávéról, de fehér fogakra is vágysz? Manapság a házi fogfehérítő módszerek tárháza egyre csak bővül, így a fogfehérítés otthon és kényelmesen is egyre többféleképpen lehet elérhető bárki számára.

A fogfehérítés otthon is megoldható már egyszerűen és fájdalommentesen, azonban ehhez meg kell találni azt a hatékony fogfehérítő módszert, mellyel a fogfehérítés otthon is biztonságosan valósulhat meg. Ebben szeretnénk most segíteni, ugyanis az alábbiakban bemutatunk néhány természetes fogfehérítő módszert, melyekkel a fogfehérítés otthon biztonságosan, kényelmesen és pénztárca barát módon valúsulhat meg. Legyen neked is vakítóan fehér mosolyod a fogfehérítés legjobb módszereivel!


Fogfehérítő módszerek a fogfehérítés otthoni eléréséhez

Fogfehérítés otthon eperrelfogfehérítés otthon 3jpg.jpg

Mindenki ismeri és szereti az epret, azonban kevesen tudják, hogy remek fogfehérítő hatással is rendelkezik. Fogj egy szem gyümölcsöt és jó alaposan dörzsöld át vele a fogaidat akár hetente többször is, hogy a fogfehérítő hatás maximális lehessen. Egyszerű és olcsó megoldás a fogfehérítés otthoni elérésére.


Babérlevél és narancshéj a hatékony fogfehérítés otthoni eléréséhez


Ez egy másik nagyszerű és egyben kényelmes fogfehérítő megoldás a természetes fogfehérítés otthoni megvalósításához. A szárított narancshéjat és babérlevelet egyszerűen őröld le majd egy kis vízzel hígítva, készíts belőle fogfehérítő pasztát. Ha kész, kend fel a fogaidra és a fogfehérítés otthon már kész is!

Fogfehérítés otthon szódabikarbónával

A szódabikarbóna régóta ismert számos jótékony tulajdonságáról, amelyek közül az egyik a fogfehérítő hatás. A fogfehérítés otthon úgy érhető el vele, hogy egy kis mennyiséget a fogkefére aplikálva, megmossuk vele alapossan a fogunkat.


De mi van akkor, ha épp nincs eper szezon vagy nincs az otthonunkban szódabikarbóna, esetleg nem kedveljük kesernyés ízét?

Ekkor hívhatunk segítségül olyan otthoni használatra kifejlesztett fogfehérítő termékeket, melyekkel biztonságosan, kényelmesen, kockázat és magas fogászati költségek nélkül érhetünk el ragyogóan fehér fogakat!


Fogfehérítés otthon professzionális fogfehérítő tollal

A fogorvosok és a fogfehérítés nemzetközi szakértői által kifejlesztett innovatív fogfehérítő termék, melynek összetevői a peroxidhoz hasonlóan fehérítik a fogakat anélkül, hogy a fogak túlérzékenységét okozná. Ártalmatlanok a fogzománcra és nincsenek koptató hatásuk. A fogmosással nem eltávolítható fogzománc-elszíneződéseknél is segítenek. Sikeresen és biztonságosan már rövid időn belül kifehérítik a fogfelület alatt található elszíneződéseket.

http://www.vitx.hu/fogfeherites_otthon_es_hazilag/instant_whites_fogfeherito_toll_59


Fogfehérítés otthon bambusz-szén alapú fogfehérítő fogkrémmel


Amikor otthoni fogfehérítésről van szó a legfontosabb szabály, hogy az eszköz ne okozzon kárt a fogakban, ne roncsolja azokat, mindemellett gyors és szemmel látható eredményt lehessen vele elérni. A bambusz-szén alapú fogfehérítő fogkrém alkotója az aktív szén rendkívül finom szemcséi be tudnak hatolni a mikroszkopikus kis barázdákba is, ahova más nem jut el. Ott rendkívül erős és természetes nedvszívó képességének köszönhetően magához vonzza a szennyeződéseket, mely által fogaink visszanyerhetik természetes fehérségüket.

http://www.vitx.hu/fogfeherites_otthon_es_hazilag/instant_whites_fogfeherito_fogkrem_60

 

És, hogy melyik megbízható fogfehérítő tollat, vagy fogfehérítő fogkrémet ajánljuk mi?

Nos, a webáruházunkban kapható Instant Whites fogfehérítő termékcsaládotinstant whites termékcsalád.jpg angol szakemberek fejlesztették ki azért, hogy a fogfehérítés otthon is biztonságos körülmények között legyen elérhető bárki számára, aki vakítóan fehér fogakra vágyik. Az Instant Whites fogfehérítő család két legnépszerűbb tagja az Instant Whites fogfehérítő toll és az Instant Whites fogfehérítő fogkrém, melyeknek előnye abból származik, hogy nem tartalmaznak peroxidot, rendkívül gyorsan, egyszerűen és kényelmesen érhető el velük a fogfehérítés otthon.

A fogfehérítés otthoni elérésének előnyei a fogfehérítő tollal vagy fogkrémmel:

  • A fogfehérítés otthon jelentősen olcsóbb, mint a rendelői fogfehérítés.
  • A fogfehérítő termékekhez egyszerűen hozzá lehet jutni, nem kell heteket vagy akár hónapokat várni, hogy időpontot kapj a fogorvoshoz.
  • A fogfehérítés otthon és kényelemben érhető el a természetes fogfehérítő termékekkel.
  • A fogfehérítő toll kis mérete miatt, könnyedén szállítható, így bármikor használhatod.
  • A fogfehérítő termékek használata fájdalommentes, pár percet vesz igénybe és ami a legfontosabb nem károsítja a fogzománcot.

Ha kedvet kaptál a fogfehérítés otthoni megvalósításához és megbízható forrásból szeretnél minőségileg ellenőrzött fogfehérítő termékeket vásárolni, akkor kattints az alábbi linkre, ahol szert tehetsz mind a bambusz-szén alapú fogfehérítő fogkrémre és fogfehérítő tollra is, melyekkel akár 2 héten belül, vakítóan fehér fogak varázsolhatók!

http://www.vitx.hu/fogfeherites_otthon_es_hazilag/

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!