Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Termékenység, spermamennyiség növelők férfiaknak!

Gyermeknemzés előtt álltok kedveseddel? Úgy érzed nem vagy elég termékeny? Kevesebb sperma jelentkezik az aktus során?

Itt a nagyszerű lehetőség megismerni egy olyan lehetőséget, mely segítségével egészségesebb, fehérebb és mozgékonyabb sperma érhető el, mely nagyban hozzájárulhat a minőségibb szexuális élethez is!

 

Manapság sajnos rengeteg férfi szenved a kevés spermaszám mennyiség miatt, ami nagyon sokspermanövelés.jpg esetben a gyermeknemzést is befolyásolhatja. Ugyanakkor a spermamennyiség növelése sokkal inkább a szeretkezés és a szex minősége miatt fontos a férfiak számára. A nagyobb spermamennyiség jobb érzést, nagyobb kéjérzetet, nagyobb önbizalmaz áraszt a férfiak számára. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy sokkal látványosabb a partnernő testén a sok sperma, mint a kevés, valamint a nők a sok spermát az erős férfiasság jeleként értékelik.

Nagyon sok férfi azonban nem csak a szex miatt szeretne nagyobb spermamennyiséget, hanem a gyereknemzés céljából keresnek, kutatnak olyan módszerek után, mellyel javíthatnak a spermamennyiségén, minőségén és mozgékonyságán is.

És ez miért is olyan fontos?

A spermamennyisége és minősége férfiról férfira változik, és számtalan tényezőtől függ - ezek némelyike befolyásolható, mások nem. Az nem várható el, hogy az összes olyan faktort a kezünkben tudjuk tartani, amelyek javítják a fogamzás esélyét, de bizonyos lépéseket tehetünk azért, hogy a spermánkat jó formába hozzuk.

De most nézzük meg egy kicsit jobban, hogy mit értünk a jó spermamennyiség, minőség és mozgékonyság alatt:

Spermamennyiség: Ha az ondó milliliterenként legalább 20 millió spermiumot tartalmaz, akkor a mennyiséggel feltehetőleg nem lesz gond. A kutatók azonban hangsúlyozzák, hogy az egészséges spermiumok aránya - vagyis a sperma minősége - legalább annyira lényeges, mint az összmennyiség.

Sperma minőség: Az elég még nem elég, az ondósejtek alakja és szerkezete is számít. Az összes ondósejt legalább egyharmadának kell szerkezetileg épnek lennie ahhoz, hogy a fogamzó képesség ne kerüljön veszélybe. Az ép ondósejt fejrésze ovális, és hosszú farokkal hajtja magát előre.

Sperma mozgékonyság: Aktív mozgás nélkül a spermium nem érhet célhoz, az ondó belövellése csupán a kezdet, és az út hátralévő részét, vagyis jó néhány centimétert az ondósejtnek saját erejéből úszva és furakodva kell megtennie. A termékenység zavartalan biztosításához elég, ha a spermiumok legalább fele kellően mozgékony.


Ha Te is szeretnél ezekre odafigyelni akár a gyereknemzés miatt vagy csupán csak a szexben való teljesítmény miatt, akkor a következőkben bemutatunk egy olyan spermamennyiség növelésre alkalmas terméket, mellyel természetes úton segíthetsz a nagyobb mennyiségű, fehérebb, egészségesebb és mozgékonyabb sperma eléréséhez.


A Volume500 spermanövelő tabletta egy olyan világszerte ismert és közkedvelt termék, mely nagyon sok férfinak segített már a spermamennyiség növelésében. A Volume500 spermanövelő tablettát olyan orvosok és szexológusokból álló csapat fejlesztett ki, akik az egészséges ondó mennyiség és minőség elérésével a páciens magabiztosságát, férfias elégedettségét tűzték ki célul.

volume500 cikk.jpg

A Volume500 spermanövelő tabletta 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, melyek segíthetnek elérni az egészségesebb, fehérebb, mozgékonyabb spermát, valamint erőteljesebb erekciót eredményezni. Ha Te is gyereknemzés előtt állsz vagy csupán szeretnél nagyobb spermamennyiséget, mely a férfiasság jeleként mutatkozik a hölgyek szemében, akkor a Volume500 spermanövelő tabletta sokat segíthet abban, hogy javíts a sperma mennyiségén, minőségén. Viszont az fontos tudni, hogy a Volume500 spermanövelő tablettát ajánlott minimum 4 hónapig alkalmazni a kívánt eredmény eléréséhez.


A Volume500 spermanövelő tabletta használatával:

  • Erőteljes, kirobbanó orgazmusokban lehet részed.
  • Testesebb, fehérebb, egészségesebb ondóid lehetnek, mely a gyermeknemzéshez elengedhetetlen.
  • Megoldódhatnak a magömlési, ejakulációs problémáid.
  • Vadabb, szenvedélyesebb együttlétekre számíthatsz.
  • A spermanövelés számodra is egyszerűbben valósulhat meg.


Ha úgy érzed, hogy itt az ideje a tettek mezejére lépni, akkor az alábbi linkre kattintva még több spermanövelő készítményt ismerhetsz meg, melyekkel biztosan sokat segíthetsz a spermamennyiségén és minőségén!

http://www.vitx.hu/sperma_mennyiseg_noveles/

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!