Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Szürkülő hajkorona? Irritáló ősz hajszín?

Egyre több ősz hajszálat veszel észre reggelente a párnádon? Úgy érzed, sokkal idősebbnek nézel ki valódi korodnál? Jogosan merül fel a kérdés, hogy tehetünk-e valamit az őszülés ellen, vagy törődjünk bele?

Nos, a válasz egyszerű. Igenis tehetünk az ősz hajszálak eltüntetése érdekében. A kérdés az, hogy Te mennyire is szeretnél tenni az őszülés ellen? Ha téged is igazán zavar a szürkülő hajkoronád, akkor tarts velünk és bemutatunk olyan őszülés elleni készítményeket, melyekkel az ősz hajszálak eltüntetése számodra is egyszerűen megvalósítható.

ősz hajszínAz ősz hajszálak megjelenése nem csak a hölgyek számára, de sajnos az urak életében is sokkoló élmény lehet. Tulajdonképpen az őszülés egy természetes folyamat úgy, mint az öregedés. Sajnos nem válogat sem nemre, sem korra. Az őszülés hátterében tulajdonképpen a csökkenő melanin festékanyag leállása áll.

A melanin egy olyan anyag, ami többek között felelős a test, haj, és a szem színéért. Egy bizonyos kor elérése után - ez egyénenként változó - a szőrtüszőkben a melanin termelése fokozatosan csökken, majd teljesen leáll. Nem termelődik több melanocita, így az új hajszálakban már nem lesz pigment, mely hatására bekövetkezik az őszülés.

Az ősz hajszálak eltüntetése elérésére elsősorban az embereknek a hajfestékek és színezők jutnak az eszükbe. Sajnos azonban ezek a módszerek csak ideiglenes megoldást nyújthatnak az őszülés ellen. Valljuk be ezek az őszülés elleni módszerek azon kívül, hogy drágák, nem nyújtanak tartós megoldást, sőt az így is sprőd, rugalmatlan szerkezetű ősz hajszálakat még jobban roncsolják.

Nos, ha úgy látod, hogy jobb lenne ezeket mind elkerülni, akkor a lehető legjobb helyen vagy!

Az alábbiakban olyan őszülés elleni készítményeket mutatunk be, melyekkel belülről megfestve az ősz hajszálakat, nyerheted vissza hajad eredeti színét.

Első körben a Melaniq őszülés elleni vitamin kapszulát mutatjuk be, mely világelső az őszülés elleni termékek között. A Melaniq őszülés elleni vitamin kapszula használatával pontosan a belső táplálás érhető el, a kapszulákban lévő értékes és tápláló hatóanyagok belülről festik meg az ősz hajszálakat.

A Melaniq őszülés elleni vitamin, egy olyan szabadalmaztatott őszülés elleni formula, mely a megfelelő pigmentek visszahozásával képes megfelelően ellátni a hajhagymákat, ezáltal olyan tápanyagokhoz juttatni, mellyel az őszülés ellen természetesen léphet fel.

Melaniq őszülés elleni vitamin A Melaniq őszülés elleni vitamin kapszula magas hatóanyagtartalmai úgy, mint az 5000 U Kataláz, 200 mg L-tyrosin, 200 mg PABA (para-amino benzoesav), 2000 µg Réz, 30 µg Biotin és a 25 µg D vitamin, mind az őszülés kiváltó okainak megszűntetésében játszanak fontos szerepet, melyekkel nem csak az őszülés visszafordítása érhető el, hanem egészségesebb, rugalmasabb hajszerkezet is varázsolható.

Mondhatjuk nyugodtan, hogy a Melaniq őszülés elleni vitamin kapszula nem csak a szürkülő hajkoronára van jótékony hatással, hanem hajfiatalító, hajregeneráló erővel is bír, melyről az alábbi linkre kattintva még többet megtudhatsz:


http://www.vitx.hu/oszules_ellen/melaniq_oszules_elleni_kapszula_142

A másik ilyen hatékony és number1 termék az őszülés ellen az Absonutrix kapszula, mely a Melaniqhoz hasonlóan olyan hasznos és tápláló hatóanyagokat tartalmaz, mellyel belülről táplálva, az ősz hajszálak roncsolása nélkül tesz az ősz hajszálak eltüntetése érdekében.

Az Absonutrix őszülés elleni kapszula hasonlóan a Melaniq kapszulához tartalmaz magas mennyiségben kataláz enzimet (5000 IU). De ezen kívül még tartalmaz gyógynövényeket, úgy mint pl. fűrészpálma, kínai keserűfű, nagy csalán levél gyökér kivonat, búzafűlé por, valamint ásványi anyagokat, mint pl. réz, cink, folsav, valamint vitaminokat (B6 vitamin, biotin) és L-tirozin aminosavat is, amelyek mind segítenek az őszülés ellen, belülről táplálva, megfestve az ősz hajszálakat, képesek visszahozzni az eredeti hajszínt.

Az Absonutrix őszülés elleni kapszuláról még több információt az alábbi linkre kattintva olvashatsz:

http://www.vitx.hu/oszules_ellen/absonutrix_oszules_elleni_szer_144


Bármelyik őszülés elleni vitamin kapszuláinkat bátran ajánljuk mindenkinek kortól, nemtől függetlenül, akinek igenis fontos az ápolt, vonzó megjelenés. A szürkülő hajkorona helyett válaszd Te is inkább az egészséges, erős, élettel teli hajkoronát, mellyel nyugodtan letagadhatod valódi korodat.

Felejtsd el Te is a rendszeres fodrászhoz járást vagy az otthoni pepecselést, melyek csak ideiglenes megoldás nyújthatnak az ősz hajszálak eltüntetése érdekében. Az igazi és tartós megoldás az őszülés elleni vitamin kapszulákban rejlik.


Vedd fel a harcot akár már holnap az őszülés ellen! Látogass el a következő linkre kattintva: http://www.vitx.hu/oszules_ellen/ oldalunkra, ahol még több információt megtudhatsz az őszülés elleni vitamin készítményeinkről!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!