Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Őrizzd meg bőröd egészségét, szépségét kollagénnel!

Kollagén, az örök fiatalság titka!


Tündöklő, fiatalos arcbőr, ápolt megjelenés az álmod, azonban eddig még nem találtad meg a számodra leghatékonyabb ránctalanító, bőrápoló módszert? A test a lelkünk látható megjelenése, ezért természetes, ha arra törekszünk, hogy bőrünk, hajunk, körmünk mindig szép és egészséges legyen, megjelenésünkkel csak úgy sugározzuk a magabiztosságot!

Ha Te is úgy érzed, hogy szeretnél mindig magabiztos, fiatalos, ápolt megjelenést, akkor a következő cikkünk neked szól! Az alábbiakban eláruljuk, hogyan is érheted el Te is a szép, feszes bőrt, valamint mivel tehetsz egyszerűen és egyszerre a körmök, haj és ízületek egészségéért!

A bőr állapota sokat elárul az emberről, ezért senki nem bánná, ha bőre feszessége, szépsége nem változna meg az idő múlásával. Sajnos a bőrön, főleg az arcbőrön nyomot hagy általános egészségi állapotunk, a napi gondok, betegségek, lelki válságok, a helytelen táplálkozás és élvezeti szerek használata, de a jó hír, hogy nem kell lemondani bőrünk fiatalságáról!

Az egészség mindig belül kezdődik, ezért fontos, hogy megismerjük a test fiatalságának megőrzéséhez elengedhetetlen kollagént!

Mi is az a kollagén?

A kollagén a bőrszerkezet egyik fő összetevője, ami bőr fehérje tartalmának körülbelül 70%-át jelenti. A kollagén valójában zselatin, mely a bőrben, ínban, porcban, csontban, és minden egyéb kötőszövetben megtalálható. Ez az anyag fehér kollagén rostokból épül fel, melyek aztán mátrixos alakban rendeződnek, így érve el a kocsonyás állagot.

A kollagén hiánya általános gyengeséghez és fáradtsághoz vezethet, rontja a közérzetet, kevesebb lesz tőle a szervezet energiája, sőt az öregedés folyamatával összefüggésben lévő tünetek (ráncosodás, izületi fájdalmak) nagy része is visszavezethető rá. A kollagén-szint a kor előrehaladtával csökkeni kezd, a bőr kevesebb vizet tartalmaz és megjelennek az első ráncok.

Fontos tények, amiket érdemes tudni a kollagénről:

- A legtöbb kollagén a bőrszerkezeten belül az irha rétegben van.
- A kollagén a szövetek több, mint 85%-át alkotja.
- A kollagén az összes kötőszövet életben maradását és megújulását biztosítja.
- A kollagén olyan molekuláris szerkezet, amelyből bőrünk táplálkozik.
- A test legfontosabb fehérjéje a kollagén.

Bőrápolás és kollagén

A kollagén a bőr ruganyos váza, tehát alátámasztja az egyéb szöveteket és vérereket. A kollagén az idő múlásával vagy a környezeti hatásoknak köszönhetően eredeti szerkezetét elveszti, töredezetté válik. Amint a kollagén szerkezetében változás áll be, a bőr veszít maximális feszességéből és rugalmasságából, ezáltal a bőr megereszkedik és ráncosodik, sokkal nehezebben regenerálódik ha esetleg sérülés éri.

Azonban nem kell lemondani bőröd fiatalságáról. Kutatások bizonyítják, hogy a kollagén tartalmú készítmények kimondottan hatásosak lehetnek a ráncok eltűntetésében!

A kollagén tartalmú termékek használata kihagyhatatlan lehetőséget nyújthat az öregedés folyamatának lelassítására. Szinte minden hölgy szeretne mindig fiatal és egészséges maradni ám ahhoz, hogy megőrizzük ezeket, a szervezetben mindig megfelelő mennyiségű kollagénnek kell lennie. Ebből adódik, hogy olyan termékeket vagy módszereket kell használni, melyek segítenek a megfelelő kollagén-szint eléréséhez, ezáltal segítenek a ráncosodás megelőzésében.

 

De nézzük melyik módszer a leghatásosabb, melyik segíthet a megfelelő kollagén-szint eléréséhez!


Kollagén injekció

A kollagén injekció feszessé teszi a bőrt, de ez egy igen drága és veszélyes beavatkozás. Ha a fájdalmas szúrások során a tű egy eret talál el, a véredény eldugulhat, és a bőr elhal, ráadásul a hatás nem marad meg tartósan.

Kollagén krém

A kollagén krém javítja a bőrben a vérkeringést és fokozhatja annak feszességét, azonban eleve kérdéses, hogy képes-e felszívódni a bőrben, mivel a kollagén-molekulának viszonylag nagy a méretük. Tegyük fel sikerül is beszívódnia, akkor sem biztosított, hogy be tud épülni a bőrünkben lévő kollagén láncok közé.

Tehát igaz, hogy a kollagén krém puhává teheti a bőrt, de sikerét nem a kollagén hatásának köszönheti, hanem a benne lévő többi természetes vagy mesterséges összetevőnek, ráadásul az áruk is igen magas.

Kollagén kapszula

A Kollagén kapszula az egyik legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a gyönyörű, fiatalos bőr, egészséges haj, köröm és ízületek elérésének. Egyre többen rájönnek arra, hogy a kollagént belsőleg valamilyen étrend-kiegészítő formájában a leghatásosabb alkalmazni.

A legtöbb kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény hidrolízisen megy keresztül. Ez azt jelenti, hogy a gyártó a táplálék-kiegészítőkbe kerülő kollagént peptidekre bontja le, ezáltal az a szervezet számára könnyebben felszívódóvá és hasznosíthatóvá válik.

Webáruházunkban kapható német gyártmányú Kollagén kapszulánk is hidrolizált kollagént, valamint E vitamint tartalmaz. Már napi 2 szem kapszulával, ami 400 mg hidrolizált kollagént és 30 mg E vitamint tartalmaz, hozzájárulhatsz bőröd, hajad, körmeid, ízületeid és csontjaid egészséges működéséhez.

A Kollagén étrend-kiegészítő készítmények előnye még a krémekkel, injekciókkal szemben, hogy kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, így nem kell aggódni, hogy a kollagén mellett más káros anyagok kerülnek bőrödbe. Ráadásul a kapszula vagy akár por belülről hat, beépül az irharétegbe, így elősegítve a bőr és a porcok regenerálódását.

Tündökölj Te is fiatalos és egészséges megjelenéseddel! Segítsd kollagénnel Te is a csontok, porcok egészségét, őrizzd meg bőröd rugalmasságát! Az alábbi linkre kattintva még több információt megtudhatsz Kollagén kapszulánkról!

http://www.vitx.hu/arcfiatalitas_es_borszepites/kollagen_kapszula_160

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!