Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Húsvéti locsolkodás feromon parfümmel!

Ha Húsvét, akkor locsolkodás, tartja a hagyomány, ám nem mindegy, hogy mivel. Lepd  meg Te is Hölgy ismerőseidet kifinomult, exkluzív illatú feromon parfümjeinkkel Húsvétkor!

húsvéti locsolkodás feromon parfümmelA locsolkodás magyar húsvéti hagyomány. A szokás eredete a régi időkbe nyúlik vissza, alapja pedig a víz megtisztító és megújító erejében gyökerezik, modern formában pedig a mai napig megmaradt. Vidéken több helyen még napjainkban is kútvízzel locsolják a lányokat, a városokban azonban különféle kölnivizekkel, parfümökkel helyettesítik ezt.

Ha szeretnél Te is a hölgyek kedvében járni, akkor a szódásszifon, kútvíz helyett, válasszd Te is feromon parfümjeinket!


És most lássunk néhány ízelítőt kellemes illatú, exkluzív nőknek szóló feromon parfümjeinkből:


Feromon parfümjeink többek, mint a parfümériákban kapható parfümök. De miben is különböznek? A feromon egy olyan szexuális szagtalan csalogatóanyag, amely már kis mennyiségben is tudat alatt teszi vonzóvá az embert és irányítja nemi viselkedésünket!

phiero női feromon parfüm
A Phiero női feromon parfüm kizárólag jó minőségű szintetikusan előállított emberekre ható feromonokból készül, mely hatására a Hölgy viselője szexuális kisugárzást és magabiztosságot érhet el a csábítás területén.

A Phiero női feromon parfüm már csekély mennyiségben is lenyűgőző hatást fejthet ki. A Phiero női feromon parfüm ereje nemcsak a kiváló spanyol szakemberek által mesterségesen előállított feromonoknak köszönhető, hanem a nagy gondossággal összeállított illatanyagoknak is. Kellemes, kifinomult illatával azonnal a hölgyek kedvenc parfümje lehet!



Járj Te is a Hölgy ismerőseidnek a kedvében és válaszd a Phiero női feromon parfümöt, melyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el:

http://www.vitx.hu/feromon_parfumok/phiero_noi_feromon_parfum_50

És ez még nem minden! Ha úgy érzed inkább egy illatmentes parfümmel locsolkodnál, akkor most erre is van lehetőség, hiszen webáruházunk olyan feromon parfümöt is kínál, amely a piacon nem igazán található. Feromon parfümjeink nem csak illatos, hanem illatmentes változatban is kaphatók, mely erre az alkalomra tökéletes lehet!

A Human Pheros női feromon parfüm ugyan illatmentes feromon készítmény, de magas feromon tartalmával szexuális vonzódást, szimpátiát kelthet az ellenkező nem számára. A Human Pheros női feromonnal garantáltan nem fognak a hölgyek elkergetni és megkaphatod a megérdemelt piros, hímes tojásokat!

A Human Pheros női feromon parfüm az alábbi linkre kattintva kapható:

http://www.vitx.hu/feromon_parfumok/human_pheros_noi_feromon_49


További feromon parfümjeink, különböző kiszerelésben az alábbi linkre kattintva kaphatók, melyek használatával biztos, hogy a hölgyek kedvében járhatsz! Ne hagyd ki Te sem ezt a lehetőséget és válassz olyan módszert a húsvéti locsolkodáshoz, mely a hölgyek körében is nagy sikert arathat!

http://www.vitx.hu/feromon_parfumok/


Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!