Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Arcfiatalítás műtét nélkül!

Szeretnél Te is gyönyörű, fiatalos arcbőrrel tündökölni? Ints búcsút Te is ráncaidnak és ismerd meg azt a ránctalanító módszert, mellyel műtéti beavatkozások nélkül érheted el a feszes, üde arcbőrt!

Neked is meggyűlt a bajod a makacs kis ráncokkal? Egy olyan tartós és eredményes ránctalanító módszert keresel, mellyel az arcfiatalítás műtét nélkül is elérhető? Ismerd meg Te is a mai kor legmodernebb ránctalanító módszerét, mellyel rövid időn belül tapasztalhatsz látványos változásokat arcbőrödön!


De melyik is ez a ránctalanító módszer, mellyel az arcfiatalítás műtét nélkül is megvalósulhat?

arcfiatalítás műtét nélkülMint tudjuk, szinte minden nőt egy bizonyos kor után foglalkoztat az arcán megjelenő makacs kis ráncok eltüntetése. Ugyan ma már nagyon sok otthon használható, praktikus ránctalanító módszer létezik, mégis nagyon sokan választják az arcfiatalítás kicsit fájdalmasabb és drágább eszközét, mint pl. a szépítő, ránctalanító műtéteket.

Hölgyeim! Felejtsétek el ezeket a fájdalmas és drága ránctalanító beavatkozásokat és helyette ismerjétek meg azt a módszert, mellyel az arcfiatalítás műtét nélkül, az otthonotokban is egyszerűen megvalósulhat! Ez a módszer pedig nem más, mint a ránctalanító dermaroller kezelés, mely otthon végezhető, tartós megoldás lehet a ráncok eltüntetésére!


De mit is jelent pontosan a dermaroller kezelés, hogyan is valósulhat meg vele az arcfiatalítás műtét nélkül? Lássuk!

A dermaroller kezelésről már lehet, hogy Te is hallottál. Kezdetekben csak kozmetikai szalonokban csináltak ilyen jellegű szépítészeti beavatkozásokat, de ma már az otthonodban is megvalósulhat ez a ránctalanító eljárás. A dermaroller készülék tulajdonképpen egy olyan speciális tűkkel ellátott, néhány centiméteres henger, melyet az arcőrön végig kell görgetni.

A ránctalanító dermaroller készülék henger felületén lévő hajszálvékony tűk nagyon aprók és rendkívül vékonyak, feladatuk az, hogy átlyukasszák a bőr legfelsőbb rétegét, a felhámot, és behatoljanak az alatta lévő rétegbe, az irhába, anélkül, hogy bármelyiket is károsítanák. Merülhet fel most jogosan az a kérdés, hogy ez nem fájdalmas?

Nos, természetesen egy minimális érzéssel járhat, de korán sem olyan fájdalommal, mint ha egy kollagén vagy hialuronsavas ráncfeltöltésen estél volna át!


De miért is olyan hatékony a ránctalanító dermaroller kezelés az arcfiatalítás elérésében?

A ránctalanító dermaroller kezelés során tulajdonképpen a bőr kollagén termelésének fokozása a cél, valamint annak vízmegkötő képességének helyreállítása, amire azért van szükség, mert az idő előre haladtával a kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát. A ránctalanító dermaroller kezeléssel akár már 3 alkalmazás után is látványos eredményeket érhetsz el.
dermaroller kezelés
Az arcfiatalítás műtét nélkül ma már bárki számára elérhető, csupán meg kell találni a jó ránctalanító módszert! A ránctalanító dermaroller kezeléssel Te is rövid időn beül, tartósan és költség kímélően érheted el a feszes, üde arcbőrt!

Ha felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél minél hamarabb búcsút inteni ráncaidnak, akkor ismerd meg jobban az arcfiatalítás műtét nélküli egyik legjobb módszerét, a ránctalanító dermaroller kezelést, mellyel biztonságosan érheted el a szép, feszes, üde arcbőrt!

A ránctalanító dermaroller készülékről bővebb információ az alábbi linkre kattintva olvasható!

http://www.vitx.hu/ranctalanitas_es_borapolas_es_szepsegapolas/ranctalanito_dermaroller_70


Vedd kezedbe Te is az irányítást és mondj búcsút ráncaidnak! Sosem volt még ilyen egyszerű és hatásos az arcfiatalítás műtét nélküli megvalósítása!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!