Ügyfélszolgálat

Központ:
Zárva

e-mail:
Zárva

INGYENES TELEFON:

SKYPE HÍVÁS INDÍTÁSA

Legkeresettebb termékeink

Ajándékötletek Valentin napra!

Tedd emlékezetessé a Valentin napot! Exkluzív illatú feromon parfümjeink használatával kihozhatod magadból a maximumot, mellyel garantált sikereket érhetsz el kedvesednél!

Mi lehetne annál fontosabb a szerelmesek ünnepnapján, mint egy fantasztikus, meghitt, együtt töltött romantikus program. Legyen szó akár egy gyertyafényes vacsoráról, vagy rózsaszirommal ellátott, pezsgős közös esti fürdőzésről?!

Ha szeretnéd, hogy igazán jól teljen ez az ünnepnap, akkor a feromon parfümjeink tökéletes kellékek lehetnek ehhez.


De miért is olyan hatásosak a feromon parfümök?

A feromonok olyan titokzatos kémiai hormonális anyagok, melyek meghatározzák életünk első napjától minden szociális kapcsolatunkat.

A feromon, mint szelektív kémiai hírvivő a férfiak és nők vonzódását alapjaibanferomon parfüm.jpg meghatározza. Olyan illatanyagok összességét jelenti, amely a szexuális vágyról, a hormonszintről, a termékenységről, az érzelmekről hordoz információt. E hírvivőknek köszönhető, hogy képesek vagyunk érzékelni, ha a közelünkben lévő emberek félnek, izgatottak, rettegnek, vagy vonzódnak irányunkba. A feromon hormont az emberi szervezet a bőrön, hajon, vizeleten, a nyálon, a hónalji mirigyeken és a nemi szervek mentén választja ki és párologtatja el, amelyet a mindennapi tisztálkodás, kozmetikai termékek és ruházat viselésével elfedünk.

A feromon tartalmú parfümök pont ezen feromonok pótlására lettek kifejlesztve. A webáruházunkban kapható feromon parfümök egytől egyig koncentrált formában tartalmaznak szintetikus emberi feromont, mellyel tökéletesen pótolhatók saját emberi feromonjaink.



Tedd próbára Te is a feromon parfümök erejét! Ismerd meg feromon parfümjeinket, mellyekkel szexuálisan vonzó és magabiztos lehetsz kedvesednél!

Varázslatos hódító erő: Magic Love feromon parfümök

magiclove feromon parfüm
A MagicLove feromon parfümjeink olyan holland sikertermékek, melyeknek a feromon tartalma páratlanul magas, így pusztán pár csepp is elég lehet a tökéletes csábításhoz. A MagicLove feromon parfümök hatásosságát szakemberek által ellenőrzött hosszas, szintetikus emberi feromonokkal végzett laboratóriumi kísérletek bizonyítják, így a használatuk biztonságos és garantált sikereket hozhat.

A MagicLove feromon parfümök kaphatók női és férfi változatban is, mellyek exkluzív illattal kombinálva már rengeteg hölgynek és férfinak könyítette meg a csábítást, ismerkedést!


Csatlakozz Te is az ellenállhatatlanul vonzó férfiak és nők társaságához a természetes feromon tartalmú MagicLove feromon parfümök segítségével! Élj a MagicLove feromon parfümök által felkínált fantasztikus lehetőséggel a csábításra, és legyen részed olyan szexuális kalandokban, amelyekről eddig álmodni sem mertél! Válj a csábítás mesterévé a feromonok erejével!

MagicLove feromon parfümjeinkről bővebb információt az alábbi linkre kattintva olvashatsz:

http://www.vitx.hu/feromon_parfumok/magiclove_ferfi_feromon_52

http://www.vitx.hu/feromon_parfumok/magiclove_noi_feromon_parfum_53

Phiero feromon parfümök

Légy szexi és ellenállhatatlanul vonzó egy olyan ajzószer, feromon parfüm segítségével, melynek híre már egész Európát bejárta! Pezsdítsd fel párkapcsolatodat egy kiváló ajzószerrel, feromon parfümmel, és élj át újabb kalandokat kedveseddel még a szürke hétköznapokban is!

phiero feromon parfümA Phiero feromon parfümjeink egyenesen a szerelmesek hazájából Spanyolországból származnak. A Phiero feromon parfümökben megtalálható feromonok jóval meghaladják a piacon kapható feromon parfümök hatékonyságát, ugyanis ezek a feromon parfümök 4 különféle, emberi szervezetből, teljes mértékig természetesen előállított feromon anyagot tartalmaznak. A Phiero feromon  parfümjeink kaphatók női és férfi változatban is, melyek kellemes illattal ellátva garantálják a még nagyobb sikereket a csábítás, hódítás terén.


De most lássuk, mely 4 féle szintetikus emberi feromonnak köszönhető a magabiztosság és szexuális kisugárzás, melyek a Phiero feromon parfümökben megtalálhatók:

  • Estratetraenol: nyugalmat és vidámságot közvetít a másik nem felé, ezzel felkeltve benne a szexuális vágyat.
  • Androstenone: olyan tesztoszteron származék, mely dominanciát sugároz. Az ellenkező nemben erőteljes szexuális vonzalmat, az azonos nem felé pedig felsőbbrendűséget jelez. A csábítás, hódítás végtelenül egyszerű lehet ennek a feromonnak köszönhetően.
  • A – keto:  a szerelem feromonjának is nevezik, ugyanis kellemes, nyugodt légkört teremt, melynek köszönhetően a szexuális vonzódás, a csábítás még egyszerűbb lehet.
  • Delta 16 – OL: a kommunikáció feromonjának szokás hívni, ugyanis elősegíti a két fél közötti zavartalan beszélgetést, kommunikációt. Nagy szerepe van még a romantika, empátia érzésének kialakulásában is.


Kell ennél több bizonyíték? Tedd próbára Te is a feromon parfümök erejét! A Phiero feromon parfümjeink használatával nem érhet csalódás! Phiero feromon parfümjeink az alábbi linkeken érhetőek el:

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!