Fogfehérítés otthon, házilag

Minden vágyad a hófehér mosoly, ám el sem tudod képzelni a reggelt kávé nélkül vagy a délutánt egy csésze finom tea nélkül? Már több fogfehérítéssel is foglalkozó fogászat honlapját átböngészted, azonban elég drága ajánlatokkal szembesültél, ráadásul akár egy hónapot is várnod kellett volna? Nos, mindezt elkerülheted, ha tovább olvasod cikkünket, ugyanis adunk pár fogfehérítő tippet ahhoz, hogy a fogfehérítés otthon, természetes úton valósulhasson meg!

Elszíneződött fogaid miatt félsz felszabadultan viselkedni társaságban, ami már nagyon zavar? Képtelen vagy lemondani a dohányzásról vagy a kávéról, de fehér fogakra is vágysz, ezért döntöttél a fogfehérítés otthoni megvalósítása mellett? Manapság a házi fogfehérítő módszerek tárháza egyre csak bővül, így a fogfehérítés otthon és kényelmesen is egyre többféleképpen lehet elérhető bárki számára!

A fogfehérítés otthon is megoldható már egyszerűen és fájdalommentesen, azonban ehhez találni kell egy olyan hatékony fogfehérítő módszert, mellyel a fogfehérítés otthon is biztonságosan valósulhat meg! Ebben szeretnénk most segíteni, ugyanis az alábbiakban bemutatjuk a legjobb természetes fogfehérítő módszereket! Legyen neked is vakítóan fehér mosolyod a fogfehérítés otthoni segítségével!


Fogfehérítő módszerek a fogfehérítés otthoni eléréséhez

Fogfehérítés otthon eperrelfogfehérítés otthon 3jpg.jpg

Mindenki ismeri és szereti az epret, azonban kevesen tudják, hogy remek fogfehérítő hatással is rendelkezik. Fogj egy szem gyümölcsöt és jó alaposan dörzsöld át vele a fogaidat akár hetente többször is, hogy a fogfehérítő hatás maximális lehessen. Egyszerű és olcsó megoldás a fogfehérítés otthoni elérésére.

Babérlevél és narancshéj a hatékony fogfehérítés otthoni eléréséhez

Ez egy másik nagyszerű és egyben kényelmes fogfehérítő megoldás a természetes fogfehérítés otthoni megvalósításához. A szárított narancshéjat és babérlevelet egyszerűen őröld le majd egy kis vízzel hígítva, készíts belőle fogfehérítő pasztát. Ha kész, kend fel a fogaidra és a fogfehérítés otthon már kész is!

Fogfehérítés otthon szódabikarbónával

A szódabikarbóna régóta ismert számos jótékony tulajdonságáról, amelyek közül az egyik a fogfehérítő hatás. A fogfehérítés otthon úgy érhető el vele, hogy egy kis mennyiséget a fogkefére aplikálva, megmossuk vele a fogunkat.
instant_whites_fogfeherito_toll_59.jpg

Fogfehérítés otthon peroxid-mentes fogfehérítő tollal

Úgy is gyönyörű mosolyt kölcsönözhetsz magadnak, ha a peroxid-mentes fogfehérítő tollak mellett teszed le a voksodat. A fogfehérítés otthon könnyedén és praktikusan érhető el a fogfehérítő tollak segítségével, kis méretük miatt, pedig akárhova magaddal viheted, ezáltal még egyszerűbbé téve a fogfehérítést. A fogfehérítés otthon is látványos eredményekkel zárulhat, ha a biztonságos peroxid-mentes fogfehérítő tollat választod, a ragyogó mosoly eléréséhez.


Fogfehérítés otthon professzionális fogfehérítő szettel

Ma már fogyasztói forgalomban is léteznek olyan professzionális fogfehérítő szettek, melyekkel olyan látványos eredmények is elérhetőek, mintha fogorvosnál jártál volna. A különböző fogfehérítő szettek a led lámpás fogfehérítés technikáját használják ki, mely lényege, hogy a villanó led világítás aktiválja a fogfehérítő gélt. A led lámpás fogfehérítés ára elég széles skálán mozog, köszönhetően az egyre nagyobb népszerűségének, aminek átka, hogy megjelennek a piacon hamisítványok is, ezért is fontos, hogy megbízható forrásból rendeljünk mindig.


És, hogy melyik megbízható fogfehérítő tollat vagy led lámpás fogfehérítő szettet ajánljuk mi?

Nos, az Instant Whites fogfehérítő termékcsaládot angol szakemberek fejlesztették ki, azért, hogy a fogfehérítés otthon is biztonságos körülmények között legyen elérhető bárki számára, aki vakítóan fehér fogakra vágyik. Az Instant Whites fogfehérítő család két legnépszerűbb tagja az Instant Whites fogfehérítő toll és az Instant Whites fogfehérítő szett, melynek előnye abból származik, hogy nem tartalmaz peroxidot, így a fogfehérítés otthon is kíméletesen érhető el.

A fogfehérítés otthoni elérésének előnyei:

  • A fogfehérítés otthon jelentősen olcsóbb, mint a rendelői fogfehérítés.
  • A fogfehérítő termékekhez egyszerűen hozzá lehet jutni, nem kell heteket vagy akár hónapokat várni, hogy időpontot kapj a fogorvoshoz.
  • A fogfehérítés otthon és kényelemben érhető el a természetes fogfehérítő termékekkel.
  • A led lámpás fogfehérítés előnye, hogy a fogsín a későbbi fogfehérítésekhez is használható.
  • A fogfehérítő toll kis mérete miatt, könnyedén szállítható, így bármikor használhatod.
  • A fogfehérítő termékek használata általában fájdalommentes.

fogfehérítés otthon4.jpgHa kedvet kaptál a fogfehérítés otthoni megvalósításához és megbízható forrásból szeretnél minőségileg ellenőrzött fogfehérítő termékeket vásárolni, akkor kattints az alábbi linkre, ahol szert tehetsz mind a led lámpás fogfehérítő szettre és fogfehérítő tollra is, melyekkel akár 2 héten belül, vakítóan fehér fogak varázsolhatók!

http://www.vitx.hu/fogfeherites_otthon_es_hazilag/

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!