Cégbemutató


A VitaWell Europe Kft. természetes növényi hatóanyagokból készült étrend-kiegészítő termékek értékesítésével foglalkozik. Termék palettánkat próbáltuk úgy kialakítani, hogy széles választékban legyen lehetőség, mind a vitalitás, mind a szépség és mind a szexuális egészség eléréséhez szükséges megfelelő termékek kiválasztására!

 

Termékeink egy része saját gyártmányú, VitX márkanevitx logovű termék családhoz csoportosul. Ilyen saját VitX márkanevű termékeink pl. a Breast Plus mellnövelő kapszula és mellfeszesítő krém, Lady Maca vágyfokozó kapszula, Maca Power plus potencianövelő kapszula, Cactus figs 500 fügekaktusz zsírégető kapszula, Super Size 22 pénisz növelő tabletta vagy a Sin Kissed önbarnító tabletta. VitX márkanevű termékeink német országból származnak, laboratóriumban bevizsgált, EU valamennyi tagállamára érvényes, a törvényi előírásoknak megfelelő forgalmazási engedéllyel rendelkeznek.

Termékeink másik része Spanyolországból, Angliából, Bulgáriából és Hollandiából származik. Gyártóink rendelkeznek az EU valamennyi tagállamára érvényes, a törvényi előírásoknak megfelelő forgalmazási engedéllyel. Készítményeink egytől-egyig növényi kivonatokból készültek, melyek nem okozhatnak mellékhatást!

Az összes termék laboratóriumban bevizsgált és szigorúan ellenőrzött. Különféle tanulmányok és tesztek ezrei igazolják termékeink magas hatékonyságát. Az igazi siker számunkra viszont nem a rengeteg oklevél és egyéb tanulmányok, tesztek megnyerése, hanem a vásárlóink azon öröme, mikor egy-egy e-mailben megköszönik nekünk, hogy ezekhez a termékekhez hozzájuttattuk őket és beszámolnak a velük elért eredményekről.

Bízzunk benne, hogy Te is megtalálod a számodra ideális terméket! Válogass különböző mellnövelő, potencianövelő, pénisznövelő, zsírégető, vágyfokozó, fogfehérítő, feromon parfümjeink közül, melyek garantáltan meghozzák neked is a várt hatást!


Jó böngészést és vásárlást!

VitaWell Europe Kft.